Huis Video's afspeellijst Ongeveer ons Officieel Web
Dutch

Zhuzhou Xinhe Industry Co., Ltd.

kwaliteit Scarificatorsnijders, Edcodelen fabrikant van China

kwaliteitsleverancier Hoofdproducten
Inleiding

 

Onthaal aan onze producten!

 

 

Who wij zijn?

De Industrie van Zhuzhouxinhe is een professionele die fabrikant van de voorbereidingstoebehoren van de vloeroppervlakte, in ZhuZhou-Stad, de Provincie van Hunan wordt gevestigd. Wij hebben wereldwijd scarificatorverdelers meer dan 15 jaar geleverd en beroemd voor onze kwaliteitsproducten geweest. Onze fabriek is gesitueerd die in een stad voor zijn carbideindustrie wordt gekend, die ons de perfecte keus voor de behoeften van het wolframcarbide maken.

 

Bij ons bedrijf, pride wij op het zijn betrouwbare metgezellen aan onze klanten, bedrijven, en families. Wij werken als groep met energie en creativiteit samen om de baan gedaan net te krijgen. Ons personeel is ervaren beroeps die met ons vele jaren hebben gewerkt.

 

Wat wij doen?

 

Zoekt u hoogstaande en duurzame carbidesnijders? Kijk neen dan verder onze selectie van vervangingstct scarificatorsnijders, malensnijders, scabbler beetjes, volledige staalster en straalsnijders. Ons team wordt toegewijd aan het aanbieden van premiehulponderdelen die tot uw oppervlakte prep sneller en gemakkelijkere werk zullen maken.

 

Wij assoiëren met fabrikanten van het de bouwmateriaal van enkele wereld de belangrijke, verdelers, en contractanten. Onze snijders worden uitgevoerd naar Noord-Amerika, Europa, Azië, Australië, en andere markten elk jaar. Gemiddeld, jaarlijks voeren wij 1,2 miljoen stukken uit.

 

Dank u voor het beschouwen van ons als uw gaan-aan bron voor hoogte - kwaliteitsproducten en de diensten. Wij pride bij het aanbieden van de beste klantenservice rond, zodat als u om het even welke vragen, niet aarzelt hebt om ons team te bereiken. Wij verheugen ons op het werken met u!

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk meer
Bedrijfdetails
Bureauadres: Blokkeer A, Nr. B-6, (Auto de Delenindustrieterrein van Zhuzhou) Nr 9, Zhongda-Road, Tianyuan-District, Zhuzhou, Hunan, China
Fabrieksadres: , Nr. B-6, (Auto de Delenindustrieterrein van Zhuzhou) Nr 9, Zhongda-Road, Tianyuan-District, Zhuzhou, Hunan, China
Werktijd: 9:00-17:00(Beijing tijd)
Bedrijfstelefoon: 86-731-22779556(Verwerkingstijd)   86--18073318700(Niet Verwerkingstijd)
Klantenmanager
Ms. Carly
Zakelijke telefoon: +86-18073318700
WHATSAPP: +8618073318700
Skype: Carly_newmentech
WeChat: +86-18073318700