Bericht versturen
Zhuzhou Xinhe Industry Co., Ltd.
producten
producten
Huis > producten > Concrete Scarificatortoebehoren > Het Carbidetct van het scarificatorwolfram Aangepaste Snijders met OEM en Thermische behandeling

Het Carbidetct van het scarificatorwolfram Aangepaste Snijders met OEM en Thermische behandeling

Productdetails

Place of Origin: Zhuzhou, China

Merknaam: Xinhe

Certificering: Rohs & Reach Certificate

Betaling & het Verschepen Termijnen

Minimum Order Quantity: 100 pcs

Packaging Details: Carton Package Or Plastic Box

Delivery Time: Normally 3-5 Working Days

Payment Terms: T/T, Western Union, L/C

Supply Ability: 200000pcs per month

Krijg Beste Prijs
Hoogtepunt:

Het Carbidetct van het scarificatorwolfram Snijders

,

OEM TCT van het Wolframcarbide Snijders

,

TCT van de thermische behandelingsscarificator Snijders

Eigenschap:
Langdurig
Aangepaste steun:
OEM, ODM
Toepassing:
Beton of Koeschuuroppervlakte
Type:
Accessoires voor betonverticuteermachines
Past voor:
Airtec, Von Arx, Edco Surface Scarifier, Surface Prep Scarifier Equipments
hardheid:
46-55 HRC
Kleur:
Zilverachtig wit
Deklaag:
Gegalvaniseerd / zinkcoating
Eigenschap:
Langdurig
Aangepaste steun:
OEM, ODM
Toepassing:
Beton of Koeschuuroppervlakte
Type:
Accessoires voor betonverticuteermachines
Past voor:
Airtec, Von Arx, Edco Surface Scarifier, Surface Prep Scarifier Equipments
hardheid:
46-55 HRC
Kleur:
Zilverachtig wit
Deklaag:
Gegalvaniseerd / zinkcoating
Het Carbidetct van het scarificatorwolfram Aangepaste Snijders met OEM en Thermische behandeling

Productomschrijving:

Wij bieden duurzame toebehoren en vervangstukken voor concrete scarificators, concrete gispende machines, concrete planers machines, concrete malenmachines, vloermolens aan, vloerscabblers, die zich van vervangingstct de snijders van het wolframcarbide/dorsvlegels, malensnijders, scabbler beetjes, volledige staalster en straalsnijders en andere ODM toebehoren uitstrekken. Deze toebehoren en delen zijn volkomen compatibel met EDCO-multi-Vliegtuig, Bartell-planers van BEF, Blastrac-scarificators, SASE, HTC, planers van Trelawny TFP, Airtec-scarificators, Kindex, Scanmaskin en andere scarificators en vloerplaners, Boerenerfgroover/Planer/Scabbler.
Ons wolframcarbide tipte snijders kenmerkt een lichaam van gehard staal met tussenvoegsels de op volle diepte van het wolframcarbide. De tussenvoegsels worden gesoldeerd en in het lichaam van de snijder geplooid om een lange levensduur met minimaal uiteindeverlies te verzekeren. Typisch, zijn de punten 7mm snakken en zij zijn geschikt voor al concrete texturering, scabbling, schavend, en groevend toepassingen. Deze TCT snijders zijn ook geschikt voor het op zwaar werk berekende schoonmaken van steen, beton, en asfalt, evenals voor de verwijdering van oppervlaktedeklagen en concrete bekledingen.
Als u ons van de volgende informatie kunt voorzien wanneer u toebehoren nodig hebt, kunnen wij u bij het vinden van juist accessaries voor uw machine of materiaal snel helpen: merk en model, de diameter van de trommelschacht, en binnen het gatendiameter van de snijders buitendiameter.
 

Eigenschappen:

  • Productnaam: Concrete Scarificatortoebehoren
  • Kleur: Zilverachtig Wit
  • Productie: Thermische behandeling
  • Hardheid: 46-55 HRC
  • Afmeting: TC Norm
  • Type: Concrete Scarificatortoebehoren
  • Scarificatorsnijders: Hoogst Duurzaam en Betrouwbaar
  • Scarificatorvervangstukken: Uitstekende Kwaliteit en Prestaties
 

Technische Parameters:

Productkenmerk Specificatie
Aangepaste steun OEM, ODM
Pasvormen voor Airtec, Von Arx, Edco-Oppervlaktescarificator, Materiaal van de Oppervlakte Prep Scarificator
Kleur Zilverachtig Wit
Eigenschap Langdurig
Type Concrete Scarificatortoebehoren
Hardheid 46-55 HRC
Deklaag Gegalvaniseerde/Zinkdeklaag
Toepassing Beton of Koeschuuroppervlakte
Productie Thermische behandeling
Materiaal Duurzame Carbidestaal en Uiteinden
Nadruk Concrete Scarificatortoebehoren, tct snijder, de delen van de edcoscarificator
 

Toepassingen:

De molen wordt specifiek ontworpen voor agressieve voorraadverwijdering die, die en van beton, terrazzo, en steenoppervlakten gladstrijken nivelleren.

De molen is een uitstekend hulpmiddel van de concrete oppervlaktevoorbereiding. Het kan mortier, elastomeric membraan, de gevaren van de stoepreis, weglijnen en ontbroken concreet GLB verwijderen. Eveneens, verstrekt de Molen een efficiënte manier om bestaande epoxydeklagen, dunne reeks van keramische tegelinstallaties, concrete underlayment nivellerende samenstellingen te verwijderen, ontbrak concrete bovenste laagje en pleister voorafgaand aan de toepassing van nieuwe deklagen.

De molen is vooral nuttig voor een brede waaier van verrichtingen, zoals het nivelleren, het malen, het schoonmaken, het groeven, het malen en algemene oppervlaktevoorbereiding. Zijn robuust ontwerp verzekert efficiënte voorraadverwijdering die, die en van beton, terrazzo, en steenoppervlakten gladstrijken nivelleren.

 

Aanpassing:

Wij verlenen de aangepaste diensten voor Concrete Scarificatortoebehoren met de merknaam van Xinhe. Onze scarificatorsnijders worden gemaakt van het materiaal van het wolframcarbide en zijn langdurig. De Gegalvaniseerde/Zinkdeklaag zorgt ervoor dat zij voor beton of koe de toepassingen van de schuuroppervlakte corrosiebestendig en geschikt zijn. Onze Concrete Scarificatortoebehoren zijn verklaarde Rohs & Bereik en zijn compatibel met Airtec, Von Arx, Edco-Oppervlaktescarificator, Materiaal van de Oppervlakte Prep Scarificator.

De minimumordehoeveelheid is 100 PCs en de levertijd is normaal 3-5 werkdagen. Wij bieden T/T, Western Union aan, is L/C als betalingsopties en onze leveringscapaciteit 200000 PCs per maand. De verpakkingsdetails zijn kartonpakket of plastic doos.

Het Xinhe-merk is van Zhuzhou, China.

 

Verpakking en het Verschepen:

Concrete en Scarificatortoebehoren die verpakken verschepen

Wij gebruiken robuuste en duurzame verpakkingsmaterialen om ervoor te zorgen dat onze Concrete Scarificatortoebehoren onze klanten in perfecte voorwaarde bereiken. Wij gebruiken luchtbelomslagen en kartondozen om de toebehoren tegen schade tijdens doorgang te beschermen. Wij hebben een team van ervaren verpakkende en verschepende deskundigen die efficiënt werken om de producten op tijd te leveren.

Onze lijndiensten zijn snel, betrouwbaar en rendabel. Wij gebruiken een verscheidenheid van verzendwijzen om snelle en veilige levering, met inbegrip van luchtvracht, grond het verschepen, en overzeese vracht te verzekeren. Wij bieden ook het uitdrukkelijke verschepen voor dringende orden aan.